Huis / Privacy Policy

ACHTERGROND:

Revolutionworks begrijpt dat uw privacy belangrijk voor u is en dat u geeft om hoe uw persoonlijke gegevens worden gebruikt. We respecteren en waarderen de privacy van iedereen die deze website, www.revolutionworks.com, bezoekt en zoals beschreven in delen 5 en 6 hieronder, verzamelen we geen persoonlijke gegevens over u, tenzij u contact met ons opneemt. Alle persoonlijke gegevens die we verzamelen, worden alleen gebruikt zoals toegestaan door de wet.

Lees dit privacybeleid aandachtig door en zorg ervoor dat u het begrijpt. Uw aanvaarding van dit privacybeleid wordt geacht te hebben plaatsgevonden bij uw eerste gebruik van onze site. Als u dit privacybeleid niet accepteert en ermee instemt, moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik van onze site.

  1. Informatie over ons

Onze site is eigendom van en wordt beheerd door Revolutionworks Ltd, een naamloze vennootschap geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 10350660. Geregistreerd adres: 2 Chesterfield Buildings, Westbourne Place, Bristol BS8 1RU. Ons handelsadres is: Unit 33, Filwood Green Business Park, 1 Filwood Park Lane, Bristol BS4 1ET. BTW-nummer: 254042532

  1. Wat dekt deze polis??

Dit privacybeleid is alleen van toepassing op uw gebruik van onze site. Onze site kan links naar andere websites bevatten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over hoe uw gegevens worden verzameld, opgeslagen of gebruikt door andere websites en we raden u aan het privacybeleid van dergelijke websites te controleren voordat u gegevens aan hen verstrekt.

  1. Wat zijn persoonlijke gegevens??

Persoonsgegevens worden door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU-verordening 2016/679) (de AVG) gedefinieerd als alle informatie met betrekking tot een identificeerbare persoon die direct of indirect kan worden geïdentificeerd, met name door te verwijzen naar een identificator'.r’.

Persoonlijke gegevens zijn, in eenvoudiger bewoordingen, alle informatie over u waarmee u kunt worden geïdentificeerd. Persoonlijke gegevens omvatten voor de hand liggende informatie zoals uw naam en contactgegevens, maar ook minder voor de hand liggende informatie zoals identificatienummers, elektronische locatiegegevens en andere online identificatoren.

  1. Wat zijn mijn rechten??

Onder de AVG heeft u de volgende rechten, die we altijd zullen proberen te handhaven:

1. Het recht om geïnformeerd te worden over onze verzameling en gebruik van uw persoonlijke gegevens. Dit privacybeleid zou u alles moeten vertellen wat u moet weten, maar u kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of om vragen te stellen met behulp van de details in deel 12.

2. Het recht op toegang tot de persoonlijke gegevens die we over u hebben. In deel 9 leest u hoe u dit doet.

3. Het recht om uw persoonlijke gegevens te laten corrigeren als een van uw persoonlijke gegevens die door ons worden bewaard, onjuist of onvolledig is. Neem voor meer informatie contact met ons op via de details in Deel 12.

4. Het recht om te worden vergeten, d.w.z. het recht om ons te vragen om uw persoonlijke gegevens die we hebben te verwijderen of anderszins te verwijderen. Neem voor meer informatie contact met ons op via de details in Deel 12.

5. Het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken (d.w.z. te voorkomen).

6. Het recht om bezwaar te maken tegen het gebruik van uw persoonlijke gegevens voor een bepaald doel of bepaalde doeleinden.

7.Het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit betekent dat, als u rechtstreeks persoonsgegevens aan ons heeft verstrekt, wij deze gebruiken met uw toestemming of voor de uitvoering van een contract, en dat gegevens geautomatiseerd worden verwerkt, u ons om een kopie van die persoonsgegevens kunt vragen om in veel gevallen hergebruiken met een andere dienst of bedrijf.

8. Rechten met betrekking tot geautomatiseerde besluitvorming en profilering. Wij gebruiken uw persoonsgegevens niet op deze manier.

Voor meer informatie over ons gebruik van uw persoonlijke gegevens of het uitoefenen van uw rechten zoals hierboven beschreven, kunt u contact met ons opnemen via de gegevens in Deel 10.

Nadere informatie over uw rechten kan ook worden verkregen bij de Information Commissioner's Office of uw plaatselijke Citizens Advice Bureau.

Als u een reden tot klagen heeft over ons gebruik van uw persoonlijke gegevens, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Information Commissioner's Office.

  1. Welke gegevens verzamelt u??

Afhankelijk van uw gebruik van Onze Site kan sommige of alle van de volgende persoonlijke [ en niet-persoonlijk ] gegevens:

  • Naam;
  • Adres;
  • E-mailadres;
  • Telefoon nummer;
  • Bedrijfsnaam;
  • Functietitel;
  • Beroep;
  • Betalingsinformatie;
  • IP adres;
  • Type en versie van de webbrowser;
  • Besturingssysteem;
  • Een lijst met URL's die beginnen met een verwijzende site, uw activiteit op Our Site en de site waar u naartoe gaat;
  1. Hoe gebruikt u mijn persoonlijke gegevens??

Op grond van de AVG moeten we altijd een wettelijke basis hebben voor het gebruik van persoonsgegevens. Dit kan zijn omdat de gegevens noodzakelijk zijn voor onze uitvoering van een contract met u, omdat u hebt ingestemd met ons gebruik van uw persoonlijke gegevens, of omdat het in ons legitieme zakelijke belang is om deze te gebruiken. Uw persoonsgegevens kunnen worden gebruikt voor een van de volgende doeleinden:

  • Het aan u leveren van onze producten en/of diensten. Uw persoonsgegevens zijn nodig om een overeenkomst met u aan te kunnen gaan.
  • Het personaliseren en afstemmen van onze producten en/of diensten voor u.
  • Communiceren met jou. Dit kan het beantwoorden van e-mails of telefoontjes van u omvatten.
  • U te voorzien van informatie per e-mail en/of post waarvoor u zich hebt aangemeld (u kunt zich op elk moment afmelden of afmelden door ons een e-mail te sturen)

Met uw toestemming en/of waar toegestaan door de wet, kunnen we uw persoonlijke gegevens ook gebruiken voor marketingdoeleinden, waaronder contact met u opnemen via e-mailinformatie, nieuws en aanbiedingen over onze producten en/of diensten. U ontvangt geen onwettige marketing of spam. We zullen altijd werken om uw rechten volledig te beschermen en te voldoen aan onze verplichtingen onder de AVG en de Privacy en Elektronische Communicatie (EG-richtlijn) Verordeningen 2003, en u zult altijd de mogelijkheid hebben om u af te melden.

  1. Hoe lang bewaart u mijn persoonlijke gegevens??

We zullen uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan nodig is in het licht van de reden(en) waarvoor deze voor het eerst zijn verzameld.

  1. Hoe en waar bewaart u mijn gegevens?

We slaan uw persoonsgegevens alleen op binnen de Europese Economische Ruimte (de EER). De EER bestaat uit alle EU-lidstaten, plus Noorwegen, IJsland en Liechtenstein. Dit betekent dat uw persoonlijke gegevens volledig worden beschermd volgens de AVG of gelijkwaardige normen door de wet.w.

  1. Deelt u mijn persoonlijke gegevens??

We zullen uw persoonlijke gegevens voor geen enkel doel met derden delen, behalve:

In sommige beperkte omstandigheden kunnen we wettelijk verplicht zijn om bepaalde persoonlijke gegevens te delen, waaronder die van u, als we betrokken zijn bij juridische procedures of voldoen aan wettelijke verplichtingen, een gerechtelijk bevel of de instructies van een overheidsinstantie.

Om u de betaalmethoden van Klarna aan te bieden, kunnen we bij het afrekenen uw persoonlijke gegevens in de vorm van contact- en bestelgegevens aan Klarna doorgeven, zodat Klarna kan beoordelen of u in aanmerking komt voor hun betaalmethoden en deze betaalmethoden voor u kan aanpassen . Uw overgedragen persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met:Klarna's eigen privacyverklaring.

In Zwitserland biedt Klarna haar diensten aan samen met haar dochteronderneming Billpay. Als u persoonlijke gegevens deelt met Klarna en Billpay, moet u dit uitleggen in uw privacyverklaring en een link naar de lokale privacyverklaringen van Klarna en Billpay daar. Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe dat eruit zou kunnen zien in uw bestaande privacyverklaring (de specifieke gegevenscategorieën die worden overgedragen om toe te voegen en tekst die in uw lokale taal moet worden vertaald):

Betaalmogelijkheden van Billpay/Klarna: Om u de betaalmogelijkheden van Klarna aan te kunnen bieden en om te beoordelen of u in aanmerking komt voor hun betaalmogelijkheden en om de betaalmogelijkheden op u af te stemmen, kunnen wij bij het afrekenen uw persoonsgegevens doorgeven in de vorm van contact en bestelgegevens naar Klarna en Billpay. Uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en in overeenstemming met de informatie in Klarna's (de, NS, het of en versies) en Billpay's (de, NS, het of en versies) privacyverklaringen.

  1. Kan ik informatie achterhouden??

U hebt toegang tot bepaalde delen van onze site zonder enige persoonlijke gegevens te verstrekken. Om echter alle functies en functies die beschikbaar zijn op onze site te gebruiken, moet u mogelijk bepaalde gegevens indienen of toestaan dat ze worden verzameld. ]

  1. Hoe krijg ik toegang tot mijn persoonlijke gegevens?

Als u wilt weten welke persoonlijke gegevens over u beschikken, kunt u ons vragen om details van die persoonlijke gegevens en om een kopie ervan (waar dergelijke persoonlijke gegevens worden bewaard). Dit staat bekend als een toegangsverzoek van een onderwerp.”.

Alle verzoeken om toegang tot personen moeten schriftelijk worden ingediend en worden verzonden naar het e-mailadres of postadres dat wordt vermeld in deel 10.

Er zijn normaal gesproken geen kosten verbonden aan een verzoek om toegang tot een onderwerp. Als uw verzoek kennelijk ongegrond of buitensporig is (bijvoorbeeld als u herhaalde verzoeken doet), kan er een vergoeding in rekening worden gebracht om onze administratieve kosten bij het reageren te dekken..

We zullen binnen 14 dagen en in ieder geval niet meer dan een maand na ontvangst van uw verzoek om toegang tot uw onderwerp reageren. Normaal gesproken streven we ernaar om binnen die tijd een volledig antwoord te geven, inclusief een kopie van uw persoonlijke gegevens. In sommige gevallen, met name als uw verzoek complexer is, kan er echter meer tijd nodig zijn tot een maximum van drie maanden vanaf de datum waarop we uw verzoek hebben ontvangen. U wordt volledig op de hoogte gehouden van onze voortgang.

  1. Hoe kan ik contact met u opnemen??

Om contact met ons op te nemen over alles wat te maken heeft met uw persoonlijke gegevens en gegevensbescherming, inclusief het indienen van een verzoek om toegang tot een onderwerp, gebruikt u de volgende gegevens (ter attentie van de Privacyfunctionaris:

E-mailadres: hello1@revolutionworks.com

Telefoonnummer: +44 (0) 117 403 2324.

Postadres: Revolutionworks Ltd, Unit 33, Filwood Green Business Park, 1 Filwood Park Lane, Bristol BS4 1ET.

  1. Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als de wet verandert, of als we ons bedrijf veranderen op een manier die van invloed is op de bescherming van persoonsgegevens.

Alle wijzigingen worden onmiddellijk op Onze Site geplaatst en u wordt geacht de voorwaarden van het Privacybeleid te hebben geaccepteerd bij uw eerste gebruik van Onze Site na de wijzigingen. We raden u aan deze pagina regelmatig te bekijken om op de hoogte te blijven.